2020 d. 12-13-14-juni - fredag, lørdag, søndag

Velkommen til dig der vil have oplysninger om Viser i Vandkanten 2020

Nye billeder er på vej.

 

Torsdag - ekstra koncert

 2020😀 

Torsdag d. 11/6 afholder vi en koncert for byens borgere, entré for alle er 100 kr. Alle er velkomne til at overvære koncerten.

Træfdeltagere har muligheden for at ankomme torsdag fra kl. 12:00. Kulturhus,værelser, telt og p-plads til campingvogne er til rådighed for jer, men I må være indstillet på at være selvforsørgende indtil fredag kl. 18:00, dog er der kaffe/te og småkager, øl vin og band til jeres rådighed fra fredag fra. kl. 12:00.

Der er gode muligheder for køb af mad, vores nabo er et Pizzeria, på havnen er der en god restaurant, Frederiks Villa Hovedgaden 26, har alle tiders Cafe, og Brugsen har mange sunde grønne retter, samt lækre lune frikadeller. 

 

På 1. sal i HUSET er der kaffemaskine og kaffe/te til fri afbenyttelse for træfdeltagere.

Der er kun adgang til træffet, når man er tilmeldt. Alle tilmeldte får et armbånd udleveret, som bæres under hele træffet.

Da Viser i Vandkanten er en privat fest, afholder vi torsdag aften inden træffet, en offentlig koncert, hvor alle er velkomne. Her vil nogle træfdeltagere optræde for de lokale og andre interesserede. Entre for alle: 100 kr.

 

Gå op i menu for at finde oplysninger om program for træffet, overnatning, tilmelding, bus, tog eller bil, historik, se foto mv.