Sådan startede det hele

Lidt historik
Borsholm visetræf blev i 2001 startet op af bestyrelsen i Visens Venner Helsingør. Alle syntes der manglede et træf på sjælland, så hvorfor ikke lige prøve om og se, om nogen gad at komme til nordsjælland. Det var der heldigvis.
I 2006 afholdte VVH deres sidste træf, det var blevet en stor succes, og dermed et for stort arbejde at fortsætte med, for bestyrelsen.
Vi overvejede situationen, og fik lov af den daværende bestyrelsen, at fortsætte træffet, og dermed fastholde, at der hvert år er et visetræf på sjælland, hvor alle visesangere og viseelskere er velkomne.
Siden 2007 er det så os der står for planlægningen af træffet. Til selve afviklingen af visetræffet har vi stor hjælp fra vore  uundværlige hjælpere, uden deres hjælp ville det ikke være muligt at afholde et så velfungerende træf, hvor vi alle hjælper hinanden. Målet er at alle skal føle "de er med" og ikke kun enten er gæster, eller hårdt arbejdende.
Det mener vi er lykkedes godt.

Viser i Vandkanten fra 2014

Borsholm Forsamlingshus lukkede foråret 2014, så var det jo heldigt at vi allerede i januar måned havde planlagt at flytte træffet til sydsjælland/Faxe Ladeplads, her er der flere muligheder for os.

Vi ser stadig at så mange som muligt kommer med telt, campingvogn eller autocamper, men for de ældre der ikke magter dette, har vi nu indendørs overnatningsmuligheder til ca. 15-20 personer.    

Vi har hvert år en lille gruppe frivillige friske "køkkenpiger/mænd", der sørger for at alt bliver afviklet i god ro og orden. 

Som træfdeltager får du/I ved ankomsten et praj om hvad du/I kan være behjælpelig med.

Vores princip er;

"hvis alle yder en lille praktisk indsats, så får vi alle et godt træf"

Det skal være den gode musik vi husker og ikke at "jeg stod i køkkenet hele tiden".

 Ja sådan var det engang, nu må vi leve på minderne.

Træffet sluttede i 2019.


Almer